Vrijwilliger worden

Het kennis- en informatieteam draait grotendeels op vrijwilligers. Het vrijwilligersteam kan altijd versterking gebruiken. Wil je meehelpen in het museum of in zodenhuis of vind je het leuk om meer inhoudelijk bezig te zijn? Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan! 

Onze gidsen vertellen het verhaal van leven, wonen en werken op en rond de terpen in vervlogen tijden.  Je kunt ook als gastvrouw of -heer aan de slag, om onze bezoekers een hartelijk welkom te geven. Maar onze organisatie heeft meer activiteiten te bieden. Heb je kijk op financiën, vind je PR leuk, wil je kinderen iets vertellen over archeologie en landschap? Het archeologisch steunpunt  biedt genoeg mogelijkheden voor interessant vrijwilligerswerk.

Wij kunnen vrijwilligers onder meer gebruiken voor:

  • Balie en keuken
  • Ondersteuning in het Archeologische Steunpunt
  • PR-werkzaamheden
  • Onderhoud
  • Diverse hand- en spandiensten

Na een korte meeloop- en inwerkperiode ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij. Kom ons team versterken! Als je het e.e.a. voor onze stichting kunt betekenen, komen we er altijd uit wanneer en hoeveel uur je beschikbaar zult zijn. Geef je hier op als vrijwilliger!

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in ons museum/zodenhuis, kunt u vrijblijvend bellen naar de coördinator, D. Bosma (06-37323810) of een mail sturen naar yebhettingaskoalle@gmail.com.